Spaghetti cu pui si ardei

de meosiris in Spaghete, 23 Mar 2011 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spaghetti
  • 400g piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 4-5 linguri sos de soia
  • ulei
  • ghimbir
  • sare, piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu pui si ardei:

Fierbem spaghettele in apa cu putina sare iar dupa ce sunt gata fierte, le lasam la scurs. Intre timp pregatim sosul.

Taiem ceapa pestisori si o calim in putin ulei. Dupa 4-5 minute adaugam si ardeiul taiat feliute subtiri. Amestecam bine. Le lasam impreuna sa se caleasca vreo 10-15 minute dupa care adaugam si pieptul de pui taiat fasii subtiri. Adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si sosul de soia. Condimentam si dam focul la mare, amestecand continuu.

Dupa ce pieptul de pui e gata, luam sosul de pe foc si il amestecam cu spaghettele scurse. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu fenicul, rosii si ton